perjantai 9. kesäkuuta 2017

Viikon parhaat

Viikkoon on mahtunut melkoisen paljon kivoja juttuja ja onneksi paljon vähemmän kurjia juttuja, lukuun ottamatta lähes jokapäiväistä sadetta ja muutaman päivän tulipalokiirettä joka sekin taittui järjestelemällä omia aikatauluja vähemmän hektisiksi.


- Tuoksu: vastaleikattu nurmi. Kesän eka nurmikon leikkaus ja huumaava ruohon tuoksu, homma tuntui jopa kivalta.


- Päivä: tiistai. Tarpeellinen kynsi-ja ripsihuolto, ihania uutisia ja lämmin työilta iltavuoron   lasten kanssa töissä.


- Hankinta: Uusi, valovoimainen objektiivi Olympukseen. M Zuiko on silkkaa rakkautta <3


- Vaatteet: Vilan lökäpöksyt. Tuntuu verkkareilta ja näyttää astetta siistimmiltä housuilta. Pelkään jumiutuvani näihin.


- Kirppislöytö: Facebookin kirppisryhmästä Ikean Hemnes vitriini satasella. Pitkän metsästyksen tulos, mutta se kannatti.


- Sisustushimotus: Lauantaisen Ikean reissun innoittamana yllättäen useat valkoiset astiat ja kuviolliset lasit sekä myös eräs ruokapöytä joka jäi mieleen kummittelemaan. Uutta reissua pakettiautolla on jo suunniteltu...


- Kauneustuote: Lumenen sävyseerumi. Mikä löytö! Kesäihon kevyt tasoittaja, ei pakkeloi kasvoja naamioksi ja antaa terveen hehkun. Vahva suositus.


- Kukka: Hortensia, sekä vaaleanpunaisena että sinisenä. Yksi paleltui pihalla, hankin tilalle kaksi uutta.


- Päätös: Ole armollinen itsellesi. Jätä jotakin suosiolla tekemättä, jotta et uuvuta itseäsi aikatauluilla. Elämä ei kaadu yhteen viikkoon. Eikä edes kahteen.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua : )