maanantai 9. tammikuuta 2012

Kaikkea vaaleaa...

Kaikkien joulujuttujen jälkeen tuli kaipuu vaaleaan ja luonnonmatskuihin! Illalla oli ihan PAKKO tehdä taas vähän järjestelyjä ja esineiden siirtelyä... Se on juuri sitä mitä miehet ei voi ymmärtää. Kannetaan tavara paikasta A paikkaan B, katsellaan sitä hetken aikaa pää kallellaan ja kannetaan jälleen takaisin paikkaan A. Sitten aloitetaan rumba taas alusta : )



Etenkin lipastoiden päällä "asetelmat" vaihtuu aika tiuhaan. Tänään riitti muutokseksi, että lisäsin kranssiin kristallisydämen roikkumaan.


Ja pöydälle piti saada jotain valkoista. On tuo merisuola vaan niin kätevää, sitä voi laittaa kaikkiin mahdollisiin kippoihin ja kuppeihin pohjalle. Kaikenlisäksi kimaltaa nätisti kynttilän valossa.



Anttilassa sorruin Amanda B:n sweets kulhoon... Kulhoja kun meillä ei just tarpeeksi olekaan. Ja karkkikulhojahan PITÄÄ olla monta. Oli vaan niin kiva, ei voinut mitenkään vastustaa. Ja kun siinä oli toi tekstikin : ) Paikkakin sille löytyi heti. Ja ne karkit.





Kaivelin kätköistä syksyllä kerättyjä käpyjä ja laittelin niitä kynttiläkupin juurelle.


Mun uudenvuodenlupaus oli syödä vähemmän karkki (ja uusi karkkikulhohan varmasti auttaa tässä asiassa!) Tajusin, että kun kudon samalla kun katon telkkaria, niin en pysty syömään. Eli minähän siis kudon ja kudon. Harmi vaan etten osaa kutoa muuta kun huiveja, niin nyt syntyy sitten tuubeja urakalla...

Tää lähtee nyt heiluttelemaan puikkoja.

Kivaa iltaa

Terkuin

Kookos




4 kommenttia:

  1. Mä olen kans himoinnut tuota Amanda B:n sweets kulhoa, mutta vielä en ainakaan toistaiseksi sitä omista :) ja nyt tuli kamala geishakarkki himokin vielä ;D

    Kivoja asetelmia oot saanut aikaseksi. Ihanaa viikkoa sulle <3

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa jotenkin tutulta toi tavaroiden roudaaminen paikasta toiseen=D

    VastaaPoista
  3. Heh, miehet ei todellakaan ymmärrä. Tuotakaan :)

    VastaaPoista
  4. Jansku: Olen kanssa ihaillut aikaisemmin, mutta nyt se tuli siellä Anttilassa eteen ihan puskista, ei vaan enää voinut vastustaa! Miten Anttila yhtäkkiä myy Amanda B:tä? Ei voi käsittää... Ja Geihatkin on kummasti maljasta vajentuneet, vaikka kuinka yritin muistutella itselleni että ne on vaan koristeeksi : (

    Sarppa: Jep. Ja yleensä tulos on huonompi kun aluksi. Mutta eihän se haittaa, pääasia että on sitä yritystä :D

    Terhi: Ei ymmärrä. Yhtään. Eikä meillä ainakaan yhtään sitä, jos uusia huonekaluja pitäisi hankkia. Vanhat on aina ihan hyviä. Piste.

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua : )