maanantai 8. huhtikuuta 2013

Pakkohankintoja

Tiedättekö fiiliksen, kun aurinko alkaa paistamaan ja kadut sulamaan ja on vaan PAKKO saada tehtyä jotain keväthankinoja? No, mulla tulee se fiilis joka kevät ja silloin on ehdottomasti saatava jotain uusia, ihania juttuja : )

Mun hankinnat ajoittui Tallinnan reissuun. Kuten ennenkin on todettu, en vaan noita Guesseja pysty vastustamaan. Eli niitäpä taas tuli sitten hankittua. Laukku löytyi 60% alennuksesta ja sen jouduin taistelemaan itselleni lähes kyynärpää-taktiikalla.




Sormuksen hankintaan mulla ei ole yhtään mitään hyviä perusteita, paitsi että se oli nätti : ) Ja kellään naisella ei voi olla liikaa sormuksia!


 
 
Alunperin olin ostamassa itselleni mustia kiilakorkolenkkareita, mutta yhtäkkiä mulla olikin kassalla valkoiset blingit kiilakorot... Tällä hetkellä meillä täällä kurassa ei voi käyttää kun suurinpiirtein kumisaappaita, mutta kevättä odotellessa.


Tänään mulla on ollut jotenkin yllättävän paljon virtaa, varmaan toi valoisa aika ja kellojen kääntäminen vaikuttaa positiivisesti. Tekemistä olisi niin paljon ettei vuorokauden tunnit meinaa riittää! Myös toi työkin vähän haittaa näitä muita harrastuksia ja tekemisiä... Onneksi kuitenkin ehtii yleensä vielä töiden jälkeenkin käydä salilla ja lenkkeillä tuolla kurassa koirien kanssa sekä hommailla vielä kotonakin jotain.

iltaruokana tänään kasvissosekeittoa raejuustolla.
nami!
 
 

Haaveissa iltatorkut sohvalla...
 
Kookos
 


8 kommenttia:

  1. Hienoja ja ihan pakollisia hankintoja! Tykkään myös Guessin jutuista.

    Ihana blogi sulla, aurinkoista kevättä.
    t. Janna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, kyllä noi Guessit vaan aina kovasti vetää puoleensa : )

      Poista
  2. Ihania juttuja olet löytänyt!:) Itsellekin tulee keväisin sellainen olo että pakko saada uutta vaatetta ja muuta keväisempää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ja kunhan se villitys keväisin liittyisikin vaan vaatteisiin, mutta kun sisustustakin olisi kiva uusia kevyempään suuntaan ja pihaa pitäisi laittaa... huokaus. Liian paljon kaikkea innostusta taas : )

      Poista
  3. Tyylikkäitä tuliaisia kerrassaan. Mulla hankinnat liittyy eniten kotiin, mutta sesongeittain niidenkin kanssa usein mennään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiitos Johanna : ) Koti on myös koko ajan päivitettävien asioiden listalla : D Ja sesongit vaikuttaa kyllä taas hyvin vahvasti, keveää ja kepeää pitäisi saada kevääksi...

      Poista
  4. Kivoja hankintoja! :) Itse kans Guessin laukun bongasin kanarialta helmikuussa, oli -40 % alennuksessa, eli aika edullisesti sain. Nyt pitäis kovasti uusia kans vaatekaappia kevääksi! Kovasti huvittais jo baltsut ja kevyempi takki vetää päälle. Tuossa viikonloppuna olinkin jo nahkatakissa, mutta joutui vielä vaihtamaan toppatakkiin toistaiseksi... argg :(

    VastaaPoista
  5. Noi "halvat" Guessit on just niitä, jotka olisi rikos jättää ostamatta! Kaikki omat laukut olen bongaillut jostain alennuksista. Olen kanssa yrittänyt sitä nahkatakissa värjöttelyä pariinkin otteeseen, mutta pakko uskoa ettei vielä ole sen aika. Ainakaan aamuisin, hyr. Kyllä ne baltsukelitkin vielä tulee, onneksi : )

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua : )