sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Sunnuntaina

Aika ihania nämä sunnuntaipäivät, etenkin silloin kun aurinko paistaa ja ilmassa tuoksuu kevät <3

Tänään olen kuopsutellut haravalla kevättä esiin, siivoillut sisällä ja saanut istutettua ainakin 200 kukkasipulia uuteen kukkapenkkiin... Kaivelin esille myös aikaisempina vuosina istutettuja monivuotisia ja mun  rakkaat kivikkokasvit. Mulla oli yhtenä keväänä kamala villitys istutella kivikkokasveja koko kivirinne täyteen ja sieltä ne aina sitkeästi löytyy kaikkien lehtien alta.


Tykkään helmililjoista niiiiin paljon, ihania kukkia. Harmi vaan, ettei ne voi kestää koko kesää. Enemmänkin tämmöisiä väliajan kukkia.


Ekaa kertaa tänä keväänä sai pyykit ulos tuuleen kuivumaan. Vitsit mikä tuoksu! Alan taas tykkäämään pyykinpesusta...


 
Jotenkin liikuttavia noi repsahtaneet linnunpöntöt, mitkä on jatkuvasti säiden armoilla ja lumien alla talvet. Olisin halunnut ottaa tollasen koristeeksi talon seinään, mutta miehen mielestä en voi viedä lintujen kotia... Tarvii kai askaroida oma koristepönttö, mihin voisi sitten vaikka talvella viritellä koristevalot jotenkin ympärille.
 

Sain järjestettyä ja purkitettua kaapit. Nyt on selkeesti kaikki paremmassa järjestyksessä ja kivempi kaivella aamun puurohiutaleet siisteistä purkeista. Hassusti joskus pelkästä kaappien siisteydestä tulee hyvä mieli : )
 
 

Sain perjantaina pirtsakoita gerberoita, kerrankin mulla on jotain muita kukkia kun valkoisia. Vaikka kaikki valkoiset kukat on mun ehdottomia lemppareita, niin joskus kyllä vaihtelu virkistää.

 
Nyt voisi heittäytyä
relax
ja tsekata illan
ohjelmat...
 
 

Kookos


6 kommenttia:

  1. Ihanan tunnelmallisia kuvia ja kaunis ja inspiroiva blogi. Tätä on ilo lukea. Toivottavasti jaksat jatkaa bloggaamista pitkään.

    Terveisin Annika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 Tarkoitus olisi jatkaa niin kauan kun ideoita ja intoa riittää : )

      Poista
  2. Kauniita kuvia ja kevään tuntua. Kyllä nuo ulkona kuivatetut lakanat vaan tuoksuu hyvälle talven jälkeen.

    t. Mari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mari. Kyllä ne vaan raikkaalle tuoksuu. Kyllä harmitti, kun tänne tuli sateet ja pyykit piti jälleen siirtää sisätiloihin kuivumaan.

      Poista
  3. Oi, minulla nuo sipulihommat ovat vasta haaveilutasolla. Piha on vielä mullinmallin ja pihatyöt odottavat. Isoja maakasoja on pitkin poikin pihaa. Mutta, jospa sitten syksyllä saisi ensimmäiset sipulit laitettua valmiiseen pihaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin vähän noi muut pihahommat on vielä vaiheessa, haravaa saisi vielä heilutella ja puiden oksia siivota pihalta kasoihin... Hiljaa hyvä tulee.

      Onnea uudelle pihalle : )

      Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua : )