perjantai 3. tammikuuta 2014

Home sweet home

Reissaaminen on kyllä tosi kivaa, mutta kotiinpalaaminenkin on aina ihanaa <3 Viime yönä oltiin vasta puolenyön  aikoihin kotona ja mullahan on aina pakkomielle purata tavarat kasseista heti paikoilleen, joten nukkumaan menokin sitten viivästyi. No onneksi tänään ei ollut kiire minnekään.

Tänään onkin sitten pesukone pyörinyt tiuhaan ja olen etsinyt ostoksille paikkoja. Eli kuljeskellut tavarat kädessä ja asetellut niitä eri paikkoihin ja taas hetken päästä siirtänyt edelliseen paikkaan... Salillekin ehdin tänään muutaman päivän tauon jälkeen ja oli tehokasta! Ihania nämä vaparit, näihin voisi vaikka tottua. Onneksi on vielä muutama päivä jäljellä ennen töihin menoa.

Pari päivää Tallinnassa oli kyllä loistava irtiotto ja toi lomafiilistä. Meidän hotelli oli vanhassa kaupungissa ja sekä hotellissa että koko kaupungissa oli edelleen todellinen joulutunnelma. Uuden vuoden aatto vietettiin Raatihuoneen torilla, jossa oli paljon ohjelmaa ja ihania pieniä kojuja joissa myytiin esim. glögiä ja hehkuviiniä. Sitä hehkuviiniä tulikin kyllä juotua useampi mukillinen : )

Seuraava päivä vietettiin ostoskeskuksissa sekä edelleen vanhassa kaupungissa shoppaillen. Aleja oli paljon ja prosentitkin kohdillaan. Parhaat löydöt tein yllättäen Hemtexistä. Siellä oli lähes kaikki tavarat alennettu puoleen hintaan.

Parin euron tähti

Tähtilamppu oli pakko saada! Olinkin etsinyt makkariin itselleni lukuvaloa jo pitkään...


Valokin on kivan pehmeä

Uusi torkkupeitto sohvalle


Tykkään hurjasti unisieppareista. Mies osti mulle Universalista uuden ja ihanan sydämenmuotoisen <3


Kenkähulluna en tietenkään pystynyt välttämään kenkäkauppoja. Mukaan tarttui aina tarpeelliset korkkarit sekä ihan käytännölliset matalat karvakengät. 



Loppuun vielä muutamia fiiliskuvia hotellista sekä vanhasta kaupungista <3

Hotellin joulutunnelmia
Vanhaa kaupunkia
Rakettejakin nähtiin...


Nyt elellään taas normiarkea,
mutta onneksi kuitenkin
viikonloppua...

Merita

8 kommenttia:

  1. Upean näköinen Tallinna joulu aikaan!! Kivoja löytäjä olet tehnyt ja tunnistan itseni tuosta, että reissusta tultua tavarat pitää saada paikoilleen, kävellään niiden kanssa sitten vaikka koko yö, hih! Mukavaa kun on muitakin samanlaisia :) Leppoisat viikonloput sinulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo välillä tämä oma pakkomielle suorastaan huvittaa. Nukkumaan ei vaan mennä ennen kuin on viimeinenkin kassi purattu ja pyykit koneessa...
      Kivaa viikonloppua myös sulle : )

      Poista
  2. Kiva reissu teillä on ollut ja ihania löytöjä olet tehnyt:) Varsinkin tuo tähtivalaisin ja torkkupeitto;)
    Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ellen ja ihanaa viikonloppua myös sulle : )

      Poista
  3. Näyttääpä ihanalta! Minullakin on nyt joku tähtivillitys menossa. :)
    Onpa Tallinnassa ollut mukavan näköistä, minä olen kerran käynyt siellä Joulutorin aikaan ja olihan siinä jotain jännää taikaa. Muut reissut on sijoittuneet kesään tai muihin vuodenaikoihin. Sieltä kyllä löytyy kaikkea kivaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikähän siinä on, että noihin tähtiin ei edes kyllästy. Kesälläkin Tallinna on kyllä myös ihana <3 Varsinainen shoppailijan paratiisi, aina löytyy jotain kivaa.

      Poista
  4. Kuulostipa mukavalta reissulta ja ihania löytöjä olet tehnyt. :) Tuo tähtivalaisin on kyllä hieno! Kiva kun niin lähellekin pääsee matkailemaan ja vaikka ei ole kaukana koti-Suomesta niin pääsee ihan lomatunnelmiin ja rentoutumaan. :) Kaunista siellä näytti olevan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tykkään tähtilampusta itsekin päivä päivältä vaan enemmän <3 Joo, eipä tarvitse kovin kauas matkustaa, kun se on jo riittää lomafiiliksen saamiseen : )

      Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua : )